Om oss

Om oss

Hytteservice As

Vi tilbyr service til din hytte, vi utfører vedlikehold, renovering, oppussing og nybygg. Slik at du får bedre tid til å nyte din ferie.

Vi sjekker eiendommen din minimum 3 ganger pr. år og tar i tillegg ekstra inspeksjoner om det har vært dårlig vær i området (bestilles). En kvalifisert tømrer med norsk fagbrev gjennomfører en utvendig inspeksjon av hytta hver gang vi er der og sender deretter en rapport med hyttas tilstand. Finner vi områder som kunne trengt vedlikehold så spesifiserer vi dette i rapporten og sender med et pristilbud for jobben.

Vårt tømrer-team kan utføre alt du måtte ønske av bygningsarbeid om det skulle være en helt ny hytte eller en liten koselig solfylt veranda.

Vedlikeholdsfritt

Vi kommer til deg uavhengig av beliggenhet

Hva sier kundene våre?

Glen

5/5

Veldig positiv og hyggelig erfaring med dette firma. Har brukt og anbefalt dem til flere venner og kjente som alle er veldig fornøyd med arbeidet som er utført

Kontakt oss

Vi utfører det meste innen vedlikehold og bygg av hytter. Vi kommer til hytten din uansett beliggenhet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle